Publicerad den

10:10 – Nyårsspecial

Välkommen till det tionde och sista avsnittet av podcasten ”Vem är jag?”.  Det här avsnittet är egentligen bara det sista i vad vi skulle kunna kalla säsong ett av ”Vem är jag?”. Jag har därför valt att säga tack och adjö till det gångna året och välkomna det nya genom att klippa ihop annars bortklippta delar eller delar i de avsnitt jag publicerat som berört extra mycket.

Jag återkommer en bit in på 2017 då jag har som tanke att lyft blicken något från min egen trygghetssfär och träffa både kända och okända personer som på något vis berört mig eller på annat sätt gjort intryck på mig i de frågor jag vill samtala om. Jag tror själv att det kommer bli en riktigt spännande fortsättning på ”Vem är jag?” så jag hoppas att vi hörs snart igen!

Jag önskar er alla ett gott nytt år och stort tack för att ni lyssnat!

Glöm inte bort att ta hand om varandra!
———————
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 10:10 Nyårsspecial – Året som gått, missbruk & bortklippta delar dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 10. Nyårsspecial – Året som gått, missbruk & bortklippta delar dök först upp på adamtillberg.com.