Publicerad den

22. 1000ansikten1hjarta – aktivt missbruk, förnekelse vs. kontroll och sex

I det andra avsnittet av höstens  ”Vem är jag?” möts jag och kvinnan bakom Instagramkontot 1000ansikten1hjarta. Hon är aktiv missbrukare som anser sig ha kontroll på det vis att hon har en uppmätt daglig dos av narkotika hon stoppar i sig ”för att fungera”. Det är som jag ser det en imaginär kontroll och det blir också mycket snack om just vetskapen om missbruket, men ändå förnekelsen däri. Det blir också ett samtal om stress och flykt i allt som egentligen går att missbruka.
Och hur ser det egentligen ut med sexbilden i ett sådant läge? När förskjuts gränserna och på vilket vis? Och vad är egentligen en skev sexbild?

Kvinnan vill fortsätta vara anonym och därför har jag pitchat hela samtalet en aning. Ni får helt enkelt höra två smurfar i ett aldrig någonsin så öppenhjärtligt och spännande samtal.

Håll tillgodo!

——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 22. 1000ansikten1hjarta – aktivt missbruk, förnekelse vs. kontroll och sex dök först upp på adamtillberg.com.