Publicerad den

25. Ayla – Övergrepp, våld och missbruk

I det här avsnittet möter jag Ayla som berättar om en dysfunktionell uppväxt, hur det och missbruket format henne genom livet och hur hon är idag.

Vi har en ganska lik missbrukshistorik och har båda blivit utsatta och utsatt andra för våld och samtalar kring detta samt hur Ayla inom loppet av knappt ett år har börjat få många delar av sitt värdiga liv tillbaka.

Önskar er en fin lyssning!

——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 25. Ayla – Övergrepp, våld och missbruk dök först upp på adamtillberg.com.