Publicerad den

1. Mormor – Döden, mobbning & hävdelsebehov

I det första avsnittet av podden Vem är jag? besöker jag min mormor för att höra hur hon upplevde mig som barn. Det blir också ett samtal om döden, morfar, min lillebror Simon, mobbning och ett ingrott hävdelsebehov. Samt en gnutta missbruk.

Musik: Unik – Jonas, ”Dopad av vilja”

—————-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 1:10 Mormor – Döden, mobbning & hävdelsebehov dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 1. Mormor – Döden, mobbning & hävdelsebehov dök först upp på adamtillberg.com.