Publicerad den

2. Sofia – Suicid, föräldraskap & barndomen som försvann

I det andra här avsnittet pratar jag och min dotters mamma Sofia om bland annat föräldraskap, potentiella identitetskriser och var ens identitet och barndom tar vägen när ens föräldrar plötsligt dör. Varav en i suicid. Och som vanligt – en gnutta missbruk.
Musik: Mitt andra hem – Louice Ottosson, ”08wannabe”

—————-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är. Med utgångspunkt i sitt eget liv med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 2:10 Sofia – Suicid, föräldraskap & barndomen som försvann dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 2. Sofia – Suicid, föräldraskap & barndomen som försvann dök först upp på adamtillberg.com.