Publicerad den

3. Roger – Tillfrisknande, kriminalitet & andlighet

I det tredje avsnittet av ”Vem är jag?” möts jag och Roger, en vän i tillfrisknande. Ett samtal för att reda ut begrepp kring missbruket, andlighet och den behandling vi är i behov av för att tillfriskna. Vi samtalar också om rädslor, kriminalitet, människor vi skadat – samt en gnutta missbruk.

Musik: Lyxproblem – Jonas, ”Dopad av vilja”
——-

I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 3:10 Roger – Tillfrisknande, kriminalitet & andlighet dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 3. Roger – Tillfrisknande, kriminalitet & andlighet dök först upp på adamtillberg.com.