Publicerad den

4. Mamma – Diagnoser, utmattningssyndrom & ordspråk

I det fjärde avsnittet av podcasten Vem är jag? möts jag och min mamma i ett lite spretigt och långt samtal om bland annat diagnoser, utmattningssyndrom och slänger oss med en hel del ordspråk. Vi samtalar också om hur det var att växa upp som ensambarn, minnen och minnet – samt en gnutta missbruk.

Musik: Redan 22 – Louice Ottosson, ”Redan 22”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 4:10 Mamma – Diagnoser, utmattningssyndrom & ordspråk dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 4. Mamma – Diagnoser, utmattningssyndrom & ordspråk dök först upp på adamtillberg.com.