Publicerad den

5. Jonas – Skapande, känna sig utanför & små byar

I det femte avsnittet av Vem är jag? möts jag och Jonas som gjort en del av musiken till min podcast.  Ett samtal om att hitta sig själv i sitt skapande, att känna sig utanför, små byar, lite lite ishockey och som vanligt – en gnutta missbruk.

Musik: Ny livsstil – Jonas, ”Dopad av vilja”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 5:10 Jonas – Skapande, känna sig utanför & små byar dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 5. Jonas – Skapande, känna sig utanför & små byar dök först upp på adamtillberg.com.