Publicerad den

6. Martina – Barndom, arbetsmoral & vitt skilda livsval

I det sjätte avsnittet av podcasten ”Vem är jag?” möts jag min syster Martina i ett samtal om bland annat vår barndom, arbetsmoral, medberoende och vitt skilda yrkes- och livsval – samt en gnutta missbruk.

Musik: Cellar door – Tara Beier, ”Hero and the sage”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

 

info@adamtillberg.com

Inlägget 6:10 Martina – Barndom, arbetsmoral & vitt skilda livsval dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 6. Martina – Barndom, arbetsmoral & vitt skilda livsval dök först upp på adamtillberg.com.