Publicerad den

7. Melinda – Stöttepelaren & valet att leva med en beroende

I det sjunde avsnittet av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min flickvän Melinda i ett samtal om hur hon ibland fungerar som både min värsta och bästa kritiker samtidigt som hon är min stöttepelare i vardagen. Också om valet att leva med en beroende – samt en gnutta missbruk.

Musik: Jag är lugnare nu – Mikael Vasara, ”I en evighets tystnad”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 7:10 Melinda – Stöttepelaren & valet att leva med en beroende dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 7. Melinda – Stöttepelaren & valet att leva med en beroende dök först upp på adamtillberg.com.