Publicerad den

8. Juni – Framtidsdrömmar, döden & saknaden efter mormor

I det här lite speciella avsnittet av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min femåriga dotter.  Ett samtal som till stor del kretsar kring kiss och bajs i den här fasen av livet, men också om framtidsdrömmar, saknaden efter en mormor och döden – dock inte en gnutta missbruk.

Musik: Forever Mine – Tara Beier, ”Hero & the Sage”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 8:10 Juni – Framtidsdrömmar, döden & saknaden efter mormor dök först upp på adamtillberg.com.

Inlägget 8. Juni – Framtidsdrömmar, döden & saknaden efter mormor dök först upp på adamtillberg.com.