Publicerad den

2.1 Pappa – Temperament, Fadersfigur och Bekräftelse

I det första avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min pappa i ett samtal om bland annat saknaden av en riktig fadersfigur, att bli äldre fortare än sin egen mognad ett hett temperament – samt en gnutta missbruk.

Musik: En miljon återstår – Christian Schmeikal, ”Sagan om mitt liv”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 11. Pappa – Temperament, Fadersfigur och Bekräftelse dök först upp på adamtillberg.com.