Publicerad den

12. Mikael Vasara – Drömmar, Svarta hål och återfall

I det andra avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Mikael Vasara i ett samtal om drömmar som grusats på grund av ett destruktivt drickande, hur det är att dras in i ett svart hål och återfall – samt en gnutta missbruk.

Musik: Man kan alltid lära sig andas – Mikael Vasara, ”I en evighets tystnad”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 12. Mikael Vasara – Drömmar, Svarta hål och återfall dök först upp på adamtillberg.com.