Publicerad den

13. Tommy Nilsson – Artist och stolt nykter alkoholist

I det tredje avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag tillsammans med Mikael Vasara från förra avsnittet Tommy Nilsson i ett samtal om hur det är att stå med benen i olika typer av konstformer, media och empati samt hur vi också är nyktra alkoholister med stolthet – med andra ord; en gnutta missbruk.
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 13. Tommy Nilsson – Artist och stolt nykter alkoholist dök först upp på adamtillberg.com.