Publicerad den

14. Johanna – Utanförskap, mobbning & diagnoser

I det fjärde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min syster Johanna i ett samtal om bland annat mobbning och att hamna efter i skolan och att äntligen få en diagnos som vuxen – samt en gnutta missbruk.

Detta avsnitt avslutar också samtalen med min närmaste familj.

Musik: Drömmar – Jonas, ”Dopad av vilja”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 14. Johanna – Utanförskap, mobbning & diagnoser dök först upp på adamtillberg.com.