Publicerad den

15. Sture – Tomas Quick, Livets godhet och Korrigering av Jaget

I det femte avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Sture Bergwall, eller Tomas Quick som han blev känd för mig som i ett samtal om åren på Säters sjukhus, en trygg barndom och ungdomsår präglade av en homosexualitet som skulle korrigeras ”rätt” och mycket mer  – samt en gnutta missbruk.
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

Illustration: Anna Lewenhaupt.

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 15. Sture – Tomas Quick, Livets godhet och Korrigering av Jaget dök först upp på adamtillberg.com.