Publicerad den

16. Johan – Att plötsligt se, fördomar och ytlighet

I det sjätte avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Johan Häglerud, musiker och producent, i ett samtal om hur det är att plötsligt kunna se efter ett stort synfel, fördomar vi alla bär på och ytlighet – samt en gnutta missbruk.

Musik: Farliga killar – Johan Häglerud, ”Med egna ögon”
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 16. Johan – Att plötsligt se, fördomar och ytlighet dök först upp på adamtillberg.com.