Publicerad den

17. My Skarsgård – Högutbildad, kvinna och mamma

I det sjunde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och My Skarsgård, läkar, alkohol- och drogterapeut, i ett samtal om en grupp av missbrukare som i större utsträckning än andra lever mer i det fördolda. De högutbildade, dessutom kvinna och mamma. Alltså en hel del missbruk – samt My life, en behandlingsmetod My arbetar med.
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 17. My Skarsgård – Högutbildad, kvinna och mamma dök först upp på adamtillberg.com.