Publicerad den

19. Sandra – Bipolär sjukdom, teater och medberoende

I det nionde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och min gamla kurskamrat Sandra som liksom jag har bipolär sjukdom. Vi möts i ett samtal om psykisk ohälsa, teater och medberoende och hjälplösheten i att tvingas stå och se på. Det blir alltså lite missbruk.
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 19. Sandra – Bipolär sjukdom, teater och medberoende dök först upp på adamtillberg.com.