Publicerad den

20. Carolina Farraj – Incest, kvinnohat och våld

I det tionde avsnittet i del två av podcasten ”Vem är jag?” möts jag och Carolina Farraj som som på facebook beskriver sig själv som manshatande, lesbisk feminist. Vi möts i ett samtal om en barndom som kantats av sexuella övergrepp, om kvinnohat som föder manshat och min osäkerhet i min egen historia av våld.
Ett respektfullt samtal kantat av öppenhjärtlig ärlighet.
——-
I podcasten Vem är jag? undersöker Carl Adam Tillberg den universella frågan vad som definierar vem en människa är med utgångspunkt i sitt eget liv. Med drömmar, psykisk ohälsa och missbruk. Genom samtal med okända och kända människor som på ett eller annat vis berört honom hoppas han kunna komma fram till vem han själv egentligen en gång varit och är idag.

Går det verkligen att hitta det enkla svaret på frågan och hur påverkar våra egna val vilka vi är och framstår som att vara?

En podcast om att finna sig själv.

info@adamtillberg.com

Inlägget 20. Carolina Farraj – Incest, kvinnohat och våld dök först upp på adamtillberg.com.